McDonald’s Kampen wint titel Duurzaamste Fastservice Bedrijf

De McDonald’s vestiging in het Overijsselse Kampen heeft dit jaar de verkiezing tot Duurzaamste Fastservice Bedrijf gewonnen. Het restaurant wist tijdens de finale van de verkiezingen vijf andere Nederlandse fastservice bedrijven te verslaan.

Verkiezing

De verkiezing tot het Duurzaamste Fastservice Bedrijf is een initiatief van de fastservicesector in Nederland en de verkiezing wordt onder andere gesteund door Stiching Nederland Schoon, de Koninklijke Horeca Nederland en Stichting Vrienden Fastservice. Tijdens de verkiezingen worden Nederlandse bedrijven in de fastservicesector beoordeeld op basis van onderwerpen als energieverbruik, de milieuvriendelijkheid van verpakkingen, het tegengaan van zwerfafval en het personeelsbeleid.

Lovende woorden

Uiteindelijk bleek dat McDonald’s in Kampen dit jaar het best scoorde op de verschillende punten die werden beoordeeld en eigenaar Sjoerd-Jan Feenstra kreeg daarom dit jaar de prijs voor het Duurzaamste Fastservice Bedrijf 2011. Het bedrijf zou volgens de jury een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en dankzij een goed management continu streven naar verbeteringen in het duurzaamheidsbeleid. Er hadden zich dit jaar ruim 500 bedrijven aangemeld voor de verkiezingen voor het Duurzaamste Fastservice Bedrijf.